VAMA GIURGIU: Un pakistanez a fugit printre camioane de frica poliţiştilor de frontieră

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat, luni, 24 octombrie,un cetățean pakistanez care a încercat să intre ilegal în ţară, pe jos, evitând controlul din Punctul de Frontieră.

Astfel, anunţă oamenii legii, în jurul orei 18.00, un poliţist de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu a observat, ieşind de sub un camion care aştepta să intre la controlul de frontieră, o persoană de sex masculin. La vederea poliţiştilor de frontieră aceasta a fugit printre camioane, încercând să evite controlul.

„Bărbatul a fost reţinut şi condus la sediul instituţiei pentru cercetări, ocazie cu care s-a stabilit că este cetăţeanul pakistanez Ismail M., în vârstă de 31 de ani. Acesta a declarat că a călătorit pe ruta Turcia – România, ascuns în diferite mijloace de transport, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei”, se arată într-un comunicat de presă.

Conform protocolului româno-bulgar, persoana în cauză a fost preluată de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.