Un tânăr din Mihăileşti, noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu

Consilierii judeţeni giurgiuveni s-au reunit luni, 9 ianuarie, în prima şedinţă din anul 2017, o şedinţă ordinară cu 14 puncte pe ordinea de zi. Cele mai importante au fost acelea privind vacantarea locului ocupat de social-democratul Cristian Marciu, ales senator la scrutinul din decembrie 2016.

„Doresc să îi mulţumesc domnului Cristian Marciu pentru tot ce a făcut pentru acest judeţ, îi mulţumesc pentru întreaga activitate desfăşurată de atâţia ani şi îl felicit pentru rezultatele muncii depuse. Totodată, îi mulţumesc pentru experienţa de care am profitat, în sensul bun, desigur, noi toţi! Plecarea domnului Marciu este o pierdere mare pentru întreg Consiliul Judeţean!”, a declarat preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina.

În funcţia de consilier judeţean, în locul lui Marciu a urcat următorul de pe lista PSD, respectiv Cosmin Simion care a şi depus jurământul în şedinţa menţionată.

Mai apoi, la propunerea grupului PSD, susţinută şi de PNL şi ALDE, a fost votat în unanimitate în funcţia de vicepreşedinte Lucian Corozel.

Este un tânăr din Mihăileşti, în vârstă de 37 de ani. El a absolvit în anul 2005 Facultatea de Management financiar contabil, din cadrul Universităţii ” Spiru Haret”.

„Vă mulţumesc tuturor pentru încredere şi ser să avem o colaborare foarte bună din care să aibă de câştigat locuitorii acestui judeţ. O să fac tot ce pot pentru a mă ridica la nivelul aşteptărilor dumneavoastră şi ale giurgiuvenilor, în general”, a spus Corozel, după ce a fost ales.

Tot în şedinţa ordinară din 9 ianuarie, în mod firesc, şi Marciu, dar şi Răzvan Cuc(fost administrator public al judeţului, actual ministru al Transporturilor), dar şi Alexandru Andrei(actual deputat) au fost înlocuiţi în funcţiile ocupate în ATOP şi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Lor le-au luat locul Ionuţ Preda, Aurelia Dobre, respectiv Cristian Ştenghel.

 

Cătălina Sfetcu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.