Un incendiu a mistuit o hală de producţie mase plastice din Mihăileşti

Pompierii giurgiuveni au fost chemaţi, duminică, 21 mai, în jurul orei 18.00, la Mihăileşti, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de producție mase plastice din oraşul menţionat.

La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Bolintin Deal, o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăileşti, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o cisternă din cadrul Detaşamentului de pompieri Giurgiu.

În total, au fost angrenați în intervenție 28 de subofițeri şi patru ofițeri din cadrul ISU Giurgiu.

După mai bine de patru ore de muncă şi luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat. În urma incendiului a ars în hala de producție pe o suprafață de aproximativ 480 mp, au ars articole de mobilier şi documente ale societății, mase plastice din interiorul şi exteriorul halei, deşeuri plastice în formă solidă, precum şi utilaje şi echipamente folosite pentru prelucrarea maselor plastice. Prin intervenția colegilor din teren s-a reuşit localizarea incendiului astfel încât acesta să nu se propage la halele învecinate”, au anunţat ulterior pompierii giurgiuveni.

Conform sursei citate, din fericire, în ciuda amplorii evenimentului, nu s-au reînregistrat victime din rândul personalului propriu sau civil, ci doar pagube materiale.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.