ULTIMA ORĂ: Facturile către Enel nu mai pot fi plătite în numerar la Poşta Română

Anunţul a fost făcut marţi, 20 septembrie, printr-un comunicat de presă, de către reprezentanţii ENEL. Aceasta, după ce decizia Poştei Române de a nu mai prelungi contractul existent.

În comunicat este specificat faptul că este vorba despre facturile de energie electrică emise de Enel Energie şi Enel Muntenia.

„În perioada următoare, vom continua discuțiile cu Poșta Română, pentru a stabili o metodă alternativă convenabilă de plată pentru clienții noștri”, spun cei de la Enel.

Reprezentanții furnizorului de energie menţionează că, pentru a-și plăti factura de energie electrică, clienții Enel Energie și Enel Energie Muntenia au la dispoziție numeroase canale alternative de plată, gratuit, precum plata in numerar prin intermediul mai multor parteneri bancari, ATM-uri și o rețea extinsă de terminale de plată (precum Pay Point, Payzone etc); prin debit direct, plată online sau transfer bancar. În plus, clienții își pot plăti factura din contul lor MyEnel sau din aplicația pentru telefonul mobil.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.