Tinerii social-democrați se mobilizează pentru campania de donare de sânge

 

În cea mai recentă ședință a Biroului Politic al TSD s-a discutat calendarul de activități în perioada următoare, o primă acțiune urmând a avea loc vineri, 27 octombrie, când tinerii social democrați vor merge la Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu pentru a dona sânge.

Reprezentanții TSD Giurgiu anunță, printr-un comunicat de presă, că, pe fondul rezervelor reduse existente la Centrul de transfuzie sanguină din municipiul Giurgiu, tinerii social democraţi giurgiuveni au iniţiat o campanie de conştientizare şi mobilizare în rândul tineretului social-democrat.

“Este vital ca tinerii social-democrați să înţeleagă că problema crizei acute de sânge de la Centrul de transfuzie sanguină din Giurgiu este una majoră pentru întreaga comunitate. Este o chestiune de responsabilitate civică, iar tânăra generaţie trebuie să fie prima care să răspundă unei mobilizări morale cetăţeneşti de acest tip. Tocmai asta încercăm să facem prin discuţiile cu tineretul giurgiuvean, întrucât nu toţi sunt la curent cu problematica sau nu cunosc amănunte esenţiale legate de gravitatea în sine a situaţiei. Sunt convins însă că se vor mobiliza în mod exemplar pentru a veni în sprijinul pacienţilor internaţi în unităţile medicale din Giurgiu”, afirmă Ionuț Barbu, preşedinte TSD Giurgiu.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.