Târg de jucării cu şi pentru copiii giurgiuveni

Mai mulţi copii şi tineri din Giurgiu au acceptat, cu plăcere, invitaţia conducerii Teatrului „Tudor Vianu” de a-şi scoate la vânzare unele dintre jucăriile pe care le mai vor.

„Piticii negustori” a fost denumit târgul de jucării, desfăşurat sâmbătă, 23 septembrie, în faţa teatrului giurgiuvean.

„Prima ediţie a târgului de jucării Piticii negustori s-a încheiat în urmă cu doar câteva minute. Talentaţii copii din trupa Millenium Art, pregătiţi de Flori Iordache, au încântat participanţii la târg cu mai multe momente coregrafice, răsplătite din plin cu aplauze. Participanţii la târg au donat jucării pentru alţi copii şi s-au fotografiat împreună. Au fost anunţate şi cele mai de succes negustorii iar topul firmelor arată astfel:  Magazinul cu surprize, Magazinul lui Matei şi, pe locul III, Magazinul Auto”, au anunţat organizatorii, la finalul activităţii.

Jucăriile care nu au fost vândute la târg, au fost donate copiilor care frecventează Centrul de Zi Luceafărul din Giurgiu, aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu.

„Zeci de jucării de pluş, maşinuţe, păpuşi şi jocuri interactive au fost donate copiilor din Centrul de Zi, la iniţiativa Teatrului Tudor Vianu, instituţie care a şi organizat târgul de jucării sugestiv intitulat Piticii Negustori”, au anunţat reprezentanţii DGASPC Giurgiu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.