Sute de kilograme de carne şi brânză, confiscate la Ghimpaţi

Aceasta, în urma unei acţiuni de control desfăşurate la sfârşitul lunii mai de către poliţiştii giurgiuveni, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerțului cu mărfuri alimentare și protejarea sănătății populației împotriva comerțului cu produse alimentare neconforme

Oamenii legii au anunţat, ulterior, că, pe Drumul Național 6, în localitatea Ghimpați, au fost depistați doi bărbați din județul Teleorman, care transportau cu două autoutilitare, 837 kilograme de carne vită și 220 kilograme de brânză, fără a avea documente de proveniență și documente sanitar veterinare și care urmau să ajungă în piețe din București.

„La fața locului au fost solicitați medici de la Direcția de Sănătate Veterinară și Sănătatea Alimentelor Giurgiu, care au confiscat produsele în valoare de aproximativ 13 000 lei și au aplicat sancțiuni contravenționale.

Tot pe timpul acțiunii, polițiștii au aplicat cinci sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 4. 000 lei și au confiscat contravaloarea a 100 de kilograme de cireșe”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Giurgiu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.