Sute de kilograme de carne, legume şi produse de panificaţie, confiscate

Aceasta, în cadrul unei acţiuni de control derulate la finele săptămânii trecute, în municipiul Giurgiu, de către echipaje mixte alcătuite din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, Direcției Poliției Locale, specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și Sănătatea Alimentelor, Oficiului pentru Protecția Consumatorului, Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratului Teritorial de Muncă și jandarmi.

Acţiunea a fost una în sistem integrat pentru asigurarea condițiilor de dezvoltare fizică și mentală a elevilor, creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prevenirea delincventei juvenile în zona adiacentă a unităților de învățământ de pe raza municipiului Giurgiu.

„Pe timpul acțiunii au fost verificate 26 societăți comerciale fiind aplicate 34 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 69.100 lei.

Tot pe timpul acțiunii au fost confiscate bunuri și produse alimentare(120 kg. carne, 102 kg legume, 86 kg alte produse alimentare, 344 produse de panificație) în valoare totală de 1.742 lei și a fost închisă o unitate comercială pentru nerespectarea normelor sanitare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Giurgiu.

La acțiune au participat 34 polițiști de ordine publică, 18 polițiști de la Serviciul de Investigarea Criminalității Economice, 16 jandarmi, 2 polițiști rutieri, 8 polițiști locali, 10 medici de la Direcției Sanitar Veterinară și Sănătatea Alimentelor, 3 specialiști de la Direcția de Sănătate Publică, 4 inspectori de la Oficiul pentru Protecția Consumatorului, 2 inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.