Strategie pentru ca drumurile judeţene giurgiuvene să nu mai fie reparate atât de des

Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a vorbit, într-o recentă conferinţă de presă, despre planurile colegilor săi care alcătuiesc noua echipă de conducere a Consiliului Judeţean Giurgiu. El a amintit de faptul că Spitalul Judeţean, instituţiile de cultură, dar şi infrastructura rutieră rămân o prioritate.

 

 

„La drumuri, de exemplu, trebuie să avem în vedere că în fiecare an reparăm anumite căi rutiere. Ne lipseşte o strategie! Turnăm asfalt peste asfalt, dar nu a luat nimeni în calcul, până acum, traficul greu. Maşinile de mare tonaj ajung să distrugă tot ce s-a făcut până atunci. La Consiliul Judeţean trebuie făcută o inventariere a tuturor drumurilor, în funcţie de traficul de acolo, reparaţiile trebuie făcute în funcţie de acest aspect şi mai trebuie montate şi indicatoare!”, a specificat Niculae Bădălău.

Pe de altă parte, liderul social-democraţilor giurgiuveni a transmis, prin intermediul aceleiaşi conferinţe de presă, că îşi doreşte de la noua echipă de la CJ Giurgiu transparenţă, corectitudine şi măsuri bune pentru giurgiuveni!

„Am vorbit cu preşedintele Mina şi ştiu că a demarat o evaluare a situaţiei care nu este deloc bună. Nu acuz eu acum pe nimeni, dar sunt câteva lucruri foarte clare acolo, de exemplu acela al proiectelor europene nefinalizate şi din cauza cărora vom plăti noi, de la bugetul judeţului, foarte mulţi bani. Eu, ca preşedinte al partidului care şi-a asumat conducerea judeţului pentru următorii patru ani, le cer colegilor mei din CJ transparenţă maximă la cheltuirea banilor, corectitudine şi lucruri cât mai bune pentru giurgiuveni!”, a subliniat Bădălău.

Cătălina Sfetcubadalau

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.