Start la expertizarea investiţiilor cu fonduri europene, pe drumuri din Giurgiu

Conducerea Consiliului Judeţean(CJ) Giurgiu a anunţat, recent, prin intermediul unei reţele de socializare că a dat Ordin de începere a prestării serviciului de expertiză asupra a trei lucrări făcute pe tot atâtea drumuri judeţene.

Adică, pe DJ-urile 411, 504 şi 603, toate cu fonduri europene, toate proiecte aflate în întârziere, deci cu termene de finalizare prelungite.

Într-o şedinţă de Consiliu, vara aceasta, aleşii judeţeni au fost de acord cu rezilierea contractelor cu firma care a câştigat licitaţia, la momentul respectiv, şi din cauza căreia s-a ajuns la întârzieri.

„Procedura de licitaţie pentru atribuirea lucrărilor va fi reluată. În acest sens, este necesară o expertiză asupra a ceea ce s-a lucrat până acum. De menţionat este că, din cauza întârzierilor amintite şi asumate de către fostul constructor(Romstrade, n.r.), CJ Giurgiu va plăti din bugetul propriu pentru restul investiţiilor”, anunţă reprezentanţii Consiliului Judeţean.

Pentru expertiza amintită, într-o altă şedinţă a CJ Giurgiu, au fost aprobate sumele pentru efectuarea unei expertize asupra investiţiilor realizate, până la acest moment, în cazul celor trei drumuri judeţene.

 

Cătălina Sfetcu

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.