Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu va avea mamograf!

Vestea bună a fost dată, săptămâna trecută, de către reprezentanţii Consiliului Judeţean(CJ) Giurgiu după ce anterior consilierii au votat un proiect de hotărâre în acest sens.
Este vorba, mai exact, despre un proiect privind rectificarea bugetară ce cuprinde printre altele şi alocarea sumei necesare achiziţionării aparatului menţionat.

„Conducerea Spitalului Judeţean Giurgiu anunţă, totodată, că se află în plină procedură de achiziţionare, urmează publicarea ofertelor pe SEAP şi, declară managerul SJU, Elena Dinu, se doreşte ca mamograful să fie funcţional până la sfârşitul anului.

La rândul său, preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, şi-a exprimat speranţa ca acest aparat atât de necesar va putea fi adus La Giurgiu în maximum trei săptămâni”, se arată pe pagina de Facebook a CJ Giurgiu.dsc_0182

De asemenea, managerul general al SJU Giurgiu, Elena Dinu, a postat şi ea pe pagina sa de Facebook un mesaj de mulţumire pentru conducerea CJ Giurgiu.dsc_0027

„O nouă veste bună! Mulţumim Consiliului Judeţean Giurgiu pentru sprijinul acordat şi în privinţa achiziţionării mamografului!
Îmi doresc, într-adevăr, ca, până la sfârşitul anului, să şi punem aparatul în funcţiune. Există spaţiu special amenajat şi avem şi un specialist pentru acesta. Achiziţionarea unui mamograf pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu este un lucru despre care se vorbeşte de multă vreme, dar noi am demonstrat că trecem de la vorbe la fapte”, scrie Elena Dinu.

Cătălina Sfetcu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.