Spectacol special „In memoriam Aurelian Preda”. Artişti naţionali vin să cânte la Giurgiu

Evenimentul, la care sunt aşteptaţi giurgiuvenii iubitori ai muzicii populare româneşti, va avea loc joi, 10 noiembrie, de la ora 18.00. Spectacolul, găzduit de Ateneul „Nicolae Bălănescu” din Giurgiu este organizat de Asociaţia „Implică-te pentru viitor!”, Centrul Cultural „Ion Vinea” şi Ansamblul Folcloric „Muntenia”.klement

Va fi un concert omagial la care sunt aşteptaţi să încânte publicul prezent Ana Maria Preda, Nicuşor Iordan, Cristina Turcu Preda, Constantin Măgureanu, Rodica Mitran, Daniela Cernea Leon, Ruxandra Pitulice, Virginica Neagu, Gheorghe Rizea, Angelica Mirea, Grigore Gherman şi Alin Trocan.

„Între mine şi regretatul Aurelian Preda a fost o prietenie sinceră, de ani de zile. Am colaborat frumos în toate proiectele noastre, atât la emisiunile tv cât şi la spectacolele caritabile organizate la Giurgiu pentru oamenii cu probleme de sănătate. Regret trecerea lui în nefiinţă cu mult înainte de vreme!”, spune realizatorul acestui eveniment Ilie Klement. Tot el anunţă şi că la spectacolul de joia viitoare, va veni şi un invitat special. „Este vorba despre Cornelia Duţă, producătorul emisiunii Destine Celebre cu care Aurelian Preda a lucrat mai bine de 15 ani. Intrarea la spectacol se va face pe bază de invitaţii ce pot fi găsite la punctul volant din Piaţa Centrală Giurgiu”, mai spune Ilie Klement.

Aurelian Preda, îndrăgitul interpret de muzică populară, a plecat dintre noi pe 27 septembrie, după o luptă cruntă cu o boală incurabilă.

preda

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.