Social-democraţii giurgiuveni şi reprezentanţii Guvernului în teritoriu, alături de primarii din judeţ

 

Comuna Prundu a găzduit miercuri, 6 septembrie, o întâlnire de lucru organizată de preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina. Este vorba despre discuţii în primul rând referitoare la proiectele finanţate la Giurgiu prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală I şi II.

Mina i-a invitat la dezbateri pe primarii din sudul judeţului, dar şi pe senatorul giurgiuvean, vicepreşedinte al Senatului, Niculae Bădălău, pe deputatul Elena Dinu, dar şi pe prefectul Lavinia Crişu- reprezentant al Guvernului în teritoriu şi cea care veghează asupra respectării legii în privinţa implementării proiectelor respective. De asemenea, au mai fost prezenţi şi alţi reprezentanţi ai administraţiei giurgiuvene.

„Alături de primarii localităților giurgiuvene din sud, am participat la o întâlnire de informare cu privire la analiza investițiilor ce vizează dezvoltarea locală, pe teme legate de problemele existente la nivelul primăriilor.
Împreună am dezbătut finanțările prin programele guvernamentale-PNDL şi sursele de finanțare nerambursabile externe. Întâlnirea a avut ca scop discutarea și clarificarea unor aspecte legate de demersurile pentru a putea demara proiectele, astfel încât să nu apară disfuncţionalităţi în implementarea acestora”, a declarat ulterior, preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina. 
Şi senatorul Niculae Bădălău a vorbit despre întâlnirea de la Prundu, pe pagina sa de Facebook. „Am avut o întâlnire de lucru substanțială și productivă cu primarii giurgiuveni din sud și cu reprezentanții autorităților publice giurgiuvene.  Am abordat teme referitoare la problemele întâmpinate de aceștia în scopul identificării unor soluții viabile, asigurându-i totodată de întreaga mea disponibilitate. Voi continua aceste forme de dialog, cu maximă deschidere și transparență”, a subliniat preşedintele executiv al PSD central, Niculae Bădălău.

Judeţul Giurgiu a primit, prin PNDL II o sumă record, respectiv circa 800 de milioane de lei, fiind al treilea judeţ din acest punct de vedere.

Cătălina Sfetcu

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.