Social-democraţii giurgiuveni au început în forţă campania electorală

Echipe de campanie ale PSD Giurgiu au mers atât în municipiu, cât şi în judeţ pentru a împărţi materiale promoţionale, pentru a le prezenta cetăţenilor măsurile propuse în Programul PSD pentru guvernare, pentru a le asculta opiniile şi pentru a le spune ce pot face parlamentarii, în general, pentru soluţionarea problemelor lor.

Astfel, sâmbătă, candidaţii la Camera Deputaţilor Elena Dinu şi Răzvan Cuc au mers în zona Pieţii Centrale, în timp ce candidatul pentru Senat Cristian Marciu şi cel pentru deputaţi, Alexandru Andrei au fost la Izvoarele.

Alături de cei care au mers prin oraş a fost şi preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

„Giurgiuvenii vor fi din nou alături de echipa PSD, ştiu acest lucru, pentru că suntem o echipă tânără, pregătită să muncească pentru dezvoltarea municipiului şi judeţului nostru. Avem candidaţi la alegerile din 11 decembrie care merită încrederea giurgiuvenilor şi consider că Partidul Social-Democrat a arăta deja că este aproape de cetăţenii României, prin programele sale, prin toate măsurile propuse sau luate, anterior, în guvernările de stânga. Ca preşedinte al Consiliului Judeţean consider că orice sprijin, în orice domeniu, este binevenit pentru noi şi cred că cei din echipa PSD pot duce acest judeţ pe calea dezvoltării”, a spus Mina.

Au transmis mesaje prin intermediul presei locale şi Răzvan Cuc şi Elena Dinu.

„Vreau să le mulţumesc giurgiuvenilor pentru felul în care ne-au primit când am mers, în cea de-a doua zi de campanie, să stăm de vorbă cu ei şi să le oferim mai multe detalii despre proiectele noastre, prin intermediul unor materiale promoţionale(…). Venim în faţa giurgiuvenilor cu o echipă tânără, cu o echipă profesionistă şi care le propune programe pentru dezvoltarea municipiului şi a judeţului. Ne dorim o campanie curată, civilizată şi bazată pe idei, pe proiecte, ne dorim ca giurgiuvenii să ne cunoască proiectele şi să voteze în cunoştinţă de cauză. Avem, după părerea mea, cea mai bună listă de candidaţi pentru Camera Deputaţilor şi pentru Senat”, a spus Elena Dinu.

La rândul său, Răzvan Cuc a spus că îşi doreşte ca această campanie să fie una onestă şi bazată pe proiecte.

„Este important să le arătăm oamenilor ce putem face exact pentru ei. Toată lumea, vedeţi, cere soluţii concrete, cere programe, măsuri pentru redresarea clasei de mijloc şi pentru întărirea acesteia. Tocmai în acest sens, PSD vine cu programe concrete, cel Economic, pentru Agricultură, Sănătate, cel pentru Tineret. Vrem să oferim şanse egale firmelor româneşti faţă de cele străine, dar ne dorim şi pe plan local să creştem cât mai mult din punct de vedere economic, să dezvoltăm Zona Liberă, Spitalul să-l modernizăm, să venim cu măsuri legislative concrete în toate domeniile”, a subliniat Cuc.

Şi Alexandru Andrei a postat pe pagina sa de Facebook mesaje după acţiunile electorale de weekendul trecut. „Așa face PSD campanie în România, găsește soluții pentru cetățeni. Le-am transmis tuturor celor cu care ne-am întâlnit că ne dorim să ne fie alături, iar echipa pentru parlamentare este pregătită să muncească pentru dezvoltarea judeţului nostru! Le mulţumesc tuturor primarilor pentru încredere! Mulțumesc totodată tuturor colegilor! Echipa PSD poate duce acest judeţ pe calea dezvoltării”, a scris Andrei pe Facebook.

 

Cătălina Sfetcu

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.