Senatorul giurgiuvean Cristian Marciu:„Există presiuni în organizaţia PSD Giurgiu pentru organizarea unui miting pro Grindeanu”

Social-democratul giurgiuvean a participat vineri, 10 februarie, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu şi a făcut mai multe precizări pe tema protestelor, atât referitor la cel din Piaţa Victoriei, cât şi la manifestaţia din faţa Palatului Cotroceni.

„În primul rând, doresc să specific faptul că PSD Giurgiu nu a organizat până acum nicio acţiune de participare a membrilor organizaţiei judeţene la protestul din Piaţa Victoriei. Am auzit că au fost postate pe Internet liste cu oameni care ar fi primit bani. Nimic mai fals, este doar o modalitate de denigrare a PSD. În acelaşi timp, însă, există şi la noi, ca în toată ţara, o presiune asupra liderilor PSD Giurgiu pentru organizarea unui miting de susţinere a Guvernului Grindeanu. Deocamdată, nu s-a luat vreo decizie referitor la data la care ar putea fi organizată, dacă va fi, această manifestaţie”, a declarat Marciu.

Senatorul giurgiuvean a mai spus la întâlnirea cu presa locală că, în opinia sa, manifestaţiile din Piaţa Victoriei ar fi un mod de distragere a atenţiei de la măsurile luate de Executivul condus de Sorin Grindeanu.

„Cred că nu este bine ce se întâmplă în România şi consider că ar trebui să existe o instituţie care să aducă cele două părţi la masa de discuţii, să vedem argumentele ambelor tabere şi să găsim un numitor comun pentru reinstalarea păcii naţionale. Am fost în sală când a vorbit în Parlament preşedintele Iohannis. Nici acum nu-mi vine să cred că preşedintele n-a făcut decât să împroaşte cu noroi, să instige. Atunci când discursul a escaladat şi a devenit unul exclusiv împotriva parlamentarilor şi liderilor celor două Camere, nemulţumirea a atins apogeul. De aceea, noi şi colegii din ALDE am reacţionat prin părăsirea sălii. Eu cred că România ar trebui să îşi vadă de problemele ei sociale, chiar de cele ale politicii internaţionale, cred că trebuie să revină liniştea în ţară ca să fie continuat procesul de dezvoltare”, a mai declarat senatorul Cristian Marciu.

 

Cătălina Sfetcu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.