Şeful CJ Giurgiu critică Executivul lui Cioloş: „E atât de preocupat de dezvoltarea comunităţilor rurale, încât la ultima rectificare a alocat nimic judeţului nostru!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a transmis, recent, tuturor primarilor giurgiuveni un mesaj, prin intermediul unei reţele de socializare. Mina i-a asigurat pe edili de sprijinul său şi al colegilor săi din instituţia pe care o conduce, în pofida unui sprijin similar pe care ar trebui să-l acorde şi autorităţile centrale.

Primarii au, pe bună dreptate, aşteptări, pentru că păstoresc comunităţi sărace, cu multe nevoi. Guvernul PSD a fost primul Guvern care, după aproape zece ani, a alocat judeţului Giurgiu, prin Ministerul Dezvoltării, condus de Liviu Dragnea, aproape o mie de miliarde pentru lucrări de apă şi canalizare, drumuri sau alte lucrări. Normal că a fost bine, că au putut să facă ceva în comunităţile lor. Normal că și acum aşteaptă un sprijin din partea noastră, dar, în acelaşi timp, cunosc cu siguranță faptul că noi, Consiliul Județean, nu le putem da decât dacă primim la rândul nostru acești bani de la Guvern, de la Bugetul de stat. Actualul Guvern este atât de ”preocupat” de dezvoltarea comunităţilor rurale încât la ultima rectificare a alocat…nimic!”, scrie Mina pe reţeaua de socializare.

În plus, el îşi exprimă speranţa că edilii înţeleg aceste aspecte.

„Primarii de comune se află, în majoritatea lor, în aceste funcții după mai multe mandate şi înţeleg situaţia. E posibil ca primarii să fie supărați, dar sunt convins că ştiu unde este blocajul. În rest, vă asigur că avem o colaborare normală, pentru că ştiu că suntem alături de ei, indiferent de partidul din care provin, şi că îi susţinem cât putem”, a subliniat Marian Mina.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.