Secretarul general adjunct al PSD laudă filiala de la Giurgiu

Codrin Ștefănescu a participat joi, 19 octombrie, la conferința de presă a PSD Giurgiu, fiind invitat de liderul social-democraților giurgiuveni, Marian Mina

Ștefănescu i-a felicitat pe cei de la PSD Giurgiu pentru că fac echipă bună, iar acest lucru s-a văzut în rezultatele obținute la toate alegerile din ultimii ani.  „PSD Giurgiu rămâne campion! Este pe locul I pe țară și se bate cu organizații puternice, precum cele de la Teleorman sau Olt. Jos pălăria pentru echipa de la Giurgiu! ”, a declarat Codrin Ștefănescu.

El a prezentat și opinia sa referitor la demisia fostului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc. El a pus această situație pe seama neînțelegerilor apărute între Cuc și premierul Mihai Tudose.

 „Domnul Răzvan Cuc a fost, în mai multe rânduri, urechiat serios și public de Mihai Tudose. Se pare că a existat o fragmentare în comunicarea dintre cei doi și n-au mai putut lucra împreună. Răzvan Cuc și-a prezentat demisia în CEx și asta a fost. Schimbări în guvernul acesta probabil că vor mai exista și sunt vizați cei care uită că Programul de Guvernare trebuie să îi preocupe. Dacă premierul consideră că nu poate lucra cu un ministru sau cu un secretar de stat, noi suntem deschiși la modificări și schimbări”, a subliniat Codrin Ștefănescu.

 

Cătălina Sfetcu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.