Scade preţul la căldură! Cât vor plăti giurgiuvenii iarna aceasta?

Consilierii locali giurgiuveni au votat, vineri, 14 octombrie, în unanimitate două proiecte de hotărâre cu privire la stabilirea preţului gigacaloriei pentru iarna 2016-2017, respectiv procentul subvenției, de 50%, acordat de municipalitate.

„Primarul Nicolae Barbu a explicat că preţul gigacaloriei nu a fost majorat, ba chiar a a scăzut la 383 lei, în rețeaua de distribuție, prin scăderea TVA-ului, din care populația va plăti la jumătate, respectiv 191,56 de lei.
Primarul Nicolae Barbu a vorbit și despre investițiile din rețeaua centralizată de termoficare din ultimii patru ani, dar și despre procentul mare al subvenției, măsuri luate pentru a menţine viabil sistemul centralizat destinat în primul rând insituțiilor publice și de învățământ, dar și celor circa 5.000 de consumatori”, scriu reprezentanţii Primăriei pe pagina lor de Facebook..
Luni, 17 octombrie, va fi pornit sistemul pentru școli, licee, grădinițe, instituții publice și asociații care au cerut în scris să primească agent termic, înainte de termenul de 1 noiembrie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.