Salon modern, la Pediatrie, cu fonduri de la Balul Primăverii al doamnelor din Inner Wheel Giurgiu

Rodul muncii și pasiunii, iubirii și respectului față de semeni ale doamnelor din Clubul Inner Wheel Danubius Giurgiu s-a văzut din nou, de această dată la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

Concret, cu fondurile strânse la Balul Primăverii, desfășurat la Giurgiu, în martie anul acesta, doamnele de la Inner Wheel au plătit reabilitarea, modernizarea și dotarea unui salon al secției de Pediatrie a SJU Giurgiu.

Inaugurarea salonului modernizat a avut loc luni, 9 octombrie, în prezența preşedintelui Consiliului Judeţean, Marian Mina, managerului SJU Giurgiu, Mihaela Raţa, dar şi a medicilor care îşi desfăşoară activitatea în secţia de Pediatrie.

După slujba de sfințire oficiată de preotul Liviu Neacşu, invitații au vizitat salonul, iar una dintre reprezentantele Inner Wheel Giurgiu Diana Agrina-Vladu a declarat: „Suntem fericite că putem să ajutăm copiii din judeţul Giurgiu. Acest salon, cu cinci paturi, a fost reabilitat şi modernizat total. Nu este prima noastră acţiune de acest gen. Cu sprijinul colegilor din Clubul Rotary, în ultimii ani, am modernizat salonul de terapie intensivă şi alte două saloane din cadrul spitalului. Cu siguranţă, nu ne vom opri aici”.

Le-au mulțumit pentru eforturile făcute atât președintele Marian Mina, cât şi directorul SJU, Mihaela Raţă. „Am avut şi avem o colaborare frumoasă cu doamnele din Inner Wheel Danubius Giurgiu. Totul este făcut în beneficiul micilor pacienţi. Cu siguranţă, această colaborare va continua”, a spus Mihaela Raţă.

Ca să dovedească faptul că apreciază ce au făcut pentru ei, pacienții de la Pediatrie le-au oferit flori doamnelor de la Inner Wheel Giurgiu.

C.S.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.