Reacţiile liberalilor giurgiuveni, după revenirea lui Florian Nicolae la PSD

Cu excepţia preşedintelui PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, plecat din ţară, la un eveniment politic- au spus colegii, au venit la întâlnirea cu presa locală, vineri, 7 octombrie, ceilalţi din „vârful” conducerii filialei. Mai exact, prim-vicepreşedintele Dumitru Beianu şi liderul interimar de la organizaţia municipală, Cosmin Marciu.

Conferinţa are loc, aşadar, la o zi după anunţul făcut de către liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, cu privire la revenirea în partid a celui care a candidat la Primăria Giurgiu din partea PNL, deputatul Florian Nicolae.

Dumitru Beianu, reamintind faptul că l-a susţinut pe Florian Nicolae ca şi candidat la funcţia de primar al municipiului, precizând că de cele mai multe ori opiniile lor au fost similare, şi-a exprimat regretul faţă de decizia deputatului.dsc_0016

A spus, de asemenea, că ştie prea puţin despre motivele ce l-ar fi determinat să plece din PNL, dar a subliniat că Florian Nicolae a avut o colaborare foarte bună cu toţi colegii săi din organizaţia municipală pe care a şi condus-o de altfel.

Cel care i-a luat temporar locul, Cosmin Marciu a declarat că este surpins de decizia lui Nicolae de a merge la PSD. Ba mai mult, susţine Marciu, deputatul nici măcar nu şi-ar fi depus demisia din PNL.dsc_0034

„Am văzut doar o declaraţie a senatorului Bădălău, dar eu nu am luat act de plecarea sa. Îl aştept cu o declaraţie publică, am încercat şi ieri să iau legătura cu dumnealui, dar nu am reuşit. Nu ştiu motivele care l-au determinat să plece din PNL”, a spus Marciu, amintind faptul că, nu mai devreme de săptămâna trecută, Florian Nicolae ar fi participat la o şedinţă de partid şi şi-ar fi exprimat acordul cu privire la candidaţii PNL Giurgiu la parlamentare.

Pe de altă parte, preşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a postat vineri, 7 octombrie, pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: „Pentru că astăzi este Ziua Mondială a Zâmbetului vă trimit vouă, tuturor traseiştilor politici din România, zâmbetul unui hoţ de ceasuri. Zâmbetul lor este asemenea zâmbetului vostru, cu diferenţa că el însă fură oamenilor doar instrumentul de măsurat timpul, pe când voi, traseiştii politici, ne furaţi ceea ce nimeni nu ne poate da înapoi, timpul nostru”.

C. Sfetcu

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.