Razie de proporţii în judeţul Giurgiu

Tone de carne de vită, peşte, dar şi legume au fost confiscate, la finalul săptămânii trecute, într-o amplă acţiune de control desfăşurată de reprezentanţii mai multor instituţii.

Astfel, vineri, 31 martie, între orele 03.00 şi 07.00, s-au constituit în mai multe filtre rutiere polițiști din cadrul I.P.J. Giurgiu – structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, acțiuni speciale și poliție rurală, împreună cu polițiști de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, Biroul  pentru Imigrări Giurgiu, medici de la Direcția de Sănătate Veterinară și Sănătatea.

Oamenii legii au vrut să verifice respectarea cadrului legal în domeniul transportului de mărfuri și traficului de persoane.

„Pe timpul acțiunii au fost constatate şapte infracțiuni și au fost aplicate 75 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 75.000 lei, fiind confiscate două tone de carne de vită, 500 de kilograme de pește, 300 kilograme de roșii, 20 de kilograme de produse lactate, 200 de produse de panificație și 165 de produse textile. Tot pe timpul acțiunii au fost reținute şase permise de conducere și au fost retrase cinci certificate de înmatriculare”, anunţă poliţiştii giurgiuveni printr-un comunicat de presă.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.