PSD Giurgiu: Depunerea oficială a candidaturilor la alegerile parlamentare

 Răzvan Cuc, Elena Dinu şi Alexandru Andrei la Camera Deputaţilor, Cristian Marciu(locul II după Niculae Bădălău), Cristian Ştenghel şi Cristi Matei la Senat. Însoţiţi de preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, ei şi-au depus dosarele de candidatură miercuri, 26 octombrie, la Biroul Electoral Judeţean, în prezenţa presei locale.

Mina le-a urat tuturor succes şi a spus că are încredere în colegii săi pentru că sunt oameni care au demonstrat ceea ce pot în activitatea lor. „Vreau să scot în evidenţă un lucru, acum câţiva ani, dacă vă aduceţi aminte, domnul preşedinte Bădălău a spus că va merge pe mâna tinerilor, că va forma o echipă de tineri. Probabil că unii au râs, la momentul respectiv, uite că nu sunt vorbe-n vânt. Eu şi colegii mei suntem dovada vie că la Giurgiu s-a format o echipă de tineri, promovată, dar care se bazează pe seniorii noştri”, a subliniat Mina.

Mai apoi, cei aflaţi pe locurile eligibile au transmis giurgiuvenilor gândurile lor înainte de competiţia ce va începe curând.

Managerul Spitalului din Giurgiu, Elena Dinu- Camera Deputaţilor: „Venim în faţa giurgiuvenilor pentru Camera Deputaţilor cu o echipă tânără care-şi va pune profesionalismul în slujba giurgiuvenilor şi eu cred că giurgiuvenii merită ca cei care îi vor reprezenta în Parlament să fie oameni dintre ei!”.

Vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, Cristian Marciu- Senat: „Vom încerca să punem în valoare cunoştinţele din administraţia publică şi să căutăm valorificarea legislativă pentru problemele ce nu au fost rezolvate până acum. Sperăm, de asemenea, ca materializarea proiectelor noastre să fie posibilă cu un Guvern PSD”

Administrator public al judeţului Răzvan Cuc- Camera Deputaţilor: „Nu venim cu oameni care presupun că ştiu ce au de făcut, ci cu oameni care chiar ştiu ce au de făcut şi au confirmat. Noi ne vom desfăşura activitatea pentru Giurgiu şi în Giurgiu, ceea ce este foarte important pentru că văd că în alte partide sunt oameni care vin sporadic, săptămânal şi doar la conferinţe de presă şi care nu ştiu decât să atace măsurile altora”

Jurist Alexandru Andrei- Camera Deputaţilor:„Nu numai că avem o echipă tânără, dar la fel de important este că din această echipă fac parte numai giurgiuveni. Sunt oameni cărora le pasă de Giurgiu şi vom merge în Parlament pentru a reprezenta interesele giurgiuvenilor şi pentru a fi un real partener pentru administraţia locală şi judeţeană!”.

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.