Protecţia Copilului Giurgiu are un nou director

Aceasta, după ce fostul director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu, Adelina Pavel, a fost acuzată de câţiva angajaţi printre altele de atitudine autoritară, încălcare a demnităţii personale şi chiar hărţuire.

Vineri, 21 octombrie, în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Giurgiu, pe ordinea de zi erau două proiecte de hotărâre în acest caz. Primul viza suspendarea din funcţie a Adelinei Pavel(foto jos- Opinia Giurgiu) şi cel de-al doilea înlocuirea sa cu Sorina-Mirela Neacşu. Suspendarea era solicitată de către membrii unei Comisii de disciplină întrunite în acest caz.adelina-paveladelina-1

Potrivit reprezentanţilor CJ Giurgiu, Primăria Giurgiu a înştiinţat Consiliul Judeţean Giurgiu de faptul că Pavel s-a transferat la Direcţia de Asistenţă Publică Giurgiu. Astfel proiectul privind suspendarea a suferit o principală modificare, la solicitarea secretarului judeţului, Florian Dinu. Astfel, termenul „suspendarea” raportului de serviciu a fost înlocuit cu „încetarea” raportului de serviciu.

„De asemenea, consilierii judeţeni au decis, prin vot, că Sorina-Mirela Neacşu(foto jos) va rămâne în funcţia de director executiv până la un concurs aferent pentru ocuparea postului menţionat”, se arată pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Giurgiu.neacsu

 

One Comment

  1. BUNA ZIUA ,, AM O PENSIUNE CU 11 CAMERE MOBILATA LUX CU BUCATARIE , PLUS O SALA DE 100 M2 EVENTUAL PTR. O SALA DE MESE ,. , PLUS CURTE MARE CU UN FOISOR FOARTE FRUMOS CU POMI FRUCTIFERI SI ZONA VERDE AS VREA DACA SE POATE SA AJUT ,,SA FAC UN BINE SA DESCHID O CASA DE COPII SAU SA VEDEM DACA EXISTA VREO POSIBILITATE SAI AJUTAM , EU VA LAS NR. MEU..0767281778. ASTEPT TELEFON DACA DORITI SI AVETI NEVOIE ,..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.