Program online de monitorizare a punctelor termice

Primăria municipiului Giurgiu, prin Global Energy Production(GEP)- distribuitorul agentului termic din oraș- a implementat de curând un program online de monitorizare în timp real a punctelor termice.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei menţionate, până în prezent, au fost introduse în sistem 115 puncte de termoficare. Prin acest program toți utilizatorii pot verifica în timp real parametrii, presiune, temperatură.

Acest program de monitorizare a fost prezentat de directorul GEP, Sorin Cepraga, și de experții din cadrul societății, miercuri, 14 decembrie.primarie-cepraga-2

„Programul poate fi accesat pentru vizionare de către mai mulți utilizatori, însă modificările în sistem pot fi operate electronic doar de către utilizatorii G.E.P. Prin intermediul acestei modalități de vizionare online, cei de la mentenanță vor avea posibilitatea să intervină rapid atunci când apar probleme la o rețea de termoficare, totodată sistemul gestionând alarmele în timp real”, spun reprezentanţii GEP.

Programul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Termoficare, fiind realizat prin licitație publică de către Primăria municipiului Giurgiu, apoi preluat și exploatat de către G.E.P.

 

C.S.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.