Producătorii giurgiuveni, cu cele mai bune legume și fructe, prezenţi în Piața Centrală

Autoritățile giurgiuvene au organizat, marți, 10 octombrie, prima ediție a Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești, chiar în Piața Centrală din municipiu. Acolo, au venit din tot județul producători care au adus giurgiuvenilor cu legume, fructe și verdețuri de sezon, produse apicole, produse de panificație, dulciuri și alte produse agroalimentare autohtone.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de muzica populară, dar și de un moment artistic al Ansamblul folcloric “Doina Dunării”.

“Doresc să vă urez, celor care ati expus marfă astăzi atât de variată și de bogată, să aveți un an rodnic, sa aveți un an bogat, să fie pe măsura muncii voastre și să vă bucurați întotdeauna, să nu vă pară rău că ați urmat acest drum în viață, de a produce legume, produse și preparate tradiționale românești, pentru că suntem și vrem să rămânem recunoscuți ca țara cu produsele cele mai bune, naturale, sănătoase și care să întreacă orice lucru făcut sintetic”, le-a spus celor prezenți primarul Nicolae Barbu.

Evenimentul a fost organizat de Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Giurgiu, în parteneriat cu Instituţia Prefectului Giurgiu, Consiliul Judeţean Giurgiu și Primăria Giurgiu, în baza Legii nr. 168/2017, pentru a promova produsele agroalimentare româneşti şi a câştiga încrederea consumatorului.

Cătălina Sfetcu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.