Primarii giurgiuveni trec la treabă: Ultimele detalii ale proiectelor finanţate prin PNDL II, puse la punct

Proiectele finanţate pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală II intră în linie dreaptă şi la Giurgiu. Sunt sute de milioane de lei pentru investiţii în modernizarea drumurilor, unităţilor de învăţământ, a dispensarelor, dar şi pentru lucrări de apă-canal. Marţi, 22 august, primarii giurgiuveni din zona de nord a judeţului s-au întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, dar şi cu senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău, pentru a discuta ultimele detalii referitoare la proiectele menţionate. A fost prezent şi reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul Carmen Crişu.

Edilii trebuie să pună repede la punct documentaţiile solicitate, pentru a trece la treabă rapid.

„Am preluat mandatul de preşedinte al Consiliului Județean Giurgiu cu gândul de a le îmbunătăți viața giurgiuvenilor şi de a transforma județul nostru într-un mediu favorabil investițiilor şi afacerilor.
Aceste deziderate încep să prindă contur, cu sprijinul domnului preşedinte executiv al PSD, Niculae Bădălău, autorităților centrale şi primarilor giurgiuveni!”, a scris Marian Mina pe Facebook, după întâlnirea cu primarii.

„Deşi este vacanţa parlamentară, activitatea continua în teritoriu.
Am participat, în această după-amiază, la o întâlnire cu primarii giurgiuveni din nordul județului pentru a intra în contact cu problemele pe care le întâmpină şi pentru a proiecta metode de intervenţie legislativă în beneficiul lor şi dezvoltarea spaţiului de investiţii local”, a scris pe pagina sa de Facebook şi preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău.

Prin PNDL II, judeţului Giurgiu i-a fost alocată de la bugetul de stat o sumă record, respectiv circa 800 de milioane de lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.