Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina: „Ministrul Transporturilor îşi apleacă atenţia şi asupra judeţului nostru!”

Marian Mina a dat, astfel, replica unui liberal care a declarat despre ministrul Răzvan Cuc, la o emisiune televizată, că nu şi-ar da interesul pentru Giurgiu, dar şi că ar avea o activitate precară la ministerul pe care îl conduce.

„Vreau să-i spun domnului respectiv că Răzvan Cuc are o activitate foarte bogată, nu stă deloc cu mâinile în sân şi se preocupă, printre multele probleme naţionale cu care se confruntă, şi de Giurgiu. Va fi redeschisă circulaţia feroviară pe traseul Giurgiu-Grădiştea, închisă în anul 2013. Este exclusiv meritul ministrului giurgiuvean şi al echipei sale pentru acest lucru. Oamenii vor ajunge la serviciu mai uşor, copiii vor merge la şcoli, medicii vor ajunge mai uşor la cabinetele din localităţile de pe traseu”, a anunţat Marian Mina, într-o conferinţă din 27 aprilie.

Liderul social-democrat a mai spus şi că şi proiectul privind centura municipiului Giurgiu a intrat în linie dreaptă şi este tot meritul lui Răzvan Cuc.

„În următoarele două-trei săptămâni, lucrarea va fi scoasă la licitaţie, vorbim de proiectare şi execuţie. Dacă nu vor fi contestaţii prea multe, vă spun din experienţă că pot apărea, atunci lucrările vor putea începe chiar din toamnă. Ar fi un lucru mai mult decât necesar, ca să terminăm odată cu acele cozi uriaşe de TIR-uri”, a subliniat Mina.

O veste bună vine şi pentru celebrul DN 5 A, tronsonul dintre Gostinari şi Mironeşti, drum încă de pământ. Recent, o echipă de la Ministerul Transporturilor a făcut o vizită la faţa locului şi caută soluţii pentru asfaltarea a circa trei kilometri dintr-un drum care numai naţional nu se poate numi.

 

Cătălina Sfetcu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.