Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău: „Vom discuta la viitorul Comitet Executiv central al PSD despre un eventual miting de susţinere a Guvernului”

Senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău a participat joi, 16 februarie, la confeerinţa de presă a PSD Giurgiu. El a fost întrebat dacă i se pare oportună organizarea unui miting de susţinere a Guvernului Grindeanu.

„Da, într-adevăr, primim mesaje din toată ţara de la susţinătorii PSD, dar vom discuta despre acest eventual miting la viitoare şedinţă a CEX. Principalul nostru obiectiv este implementarea măsurilor din Programul de Guvernare. Eu înţeleg, demonstrăm, demonstrăm, dar cineva trebuie să mai şi muncească pentru a avea ce mânca”, a spus Bădălău.

Pe de altă parte, întrebat dacă se discută în partid despre o eventuală încercare de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, senatorul a negat acest lucru.

„Nu a fost şi nu este vreo discuţie despre nicio suspendare a preşedintelui. Nu asta ne preocupă pe noi. PNL şi USR n-au ce face, ei tot strigă, ca Opoziţie altceva nu ştiu să facă, dar noi nu avem timp de aşa ceva. 2017-2018 nu sunt ani cu alegeri, ci trebuie să fie ani de construcţie. Noi avem un program de guvernare solid şi pe care vrem să îl punem în aplicare. Asta ne preocupă, le-am promis oamenilor că vom implementa măsuri socio-economice bune şi asta vrem să facem”, a declarat Bădălău.

 

Cătălina Sfetcu

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.