Preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina: „Elevi şi dascăli giurgiuveni, vă asigur de întreaga mea susţinere a sistemului de învăţământ din judeţul nostru!”

Preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Giurgiu, Marian Mina, a transmis acest mesaj, joi, 5 octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Educaţiei.

„Educația este cel mai important și solid pilon al unei societăți sănătoase. 
Astăzi, când celebrăm Ziua Mondială a Educației, este un prilej în plus pentru a ne îndrepta recunoștința către cadrele didactice din județul Giurgiu.
Vă asigur de respectul meu și vă transmit, alături de tradiționalul La mulți ani, întreaga mea susținere în demersurile care vin în slujba sistemului de învățământ din județul Giurgiu!”, a transmis Mina, prin intermediul paginii sale de Facebook.

În mandatul său, deci de un an, au fost deja premiaţi elevii care au obţinut rezultate deosebite la concursuri şi olimpiade şcolare, dar şi dascălii care i-au îndrumat.

Pe de altă parte, Marian Mina a transmis şi un mesaj studenţilor giurgiuveni, oriunde s-ar afla, luni, 2 octombrie, cu ocazia începerii noului an universitar.

„Studenții încep un an universitar mai bun decât în guvernările anterioare. Niciun alt guvern nu a oferit atâtea beneficii mediului universitar. Obiectivul mai mulți bani și un trai mai bun pentru români se aplică și în cazul studenților și profesorilor din universități. Mult succes în noul an universitar!”, a declarat Marian Mina.

 

Cătălina Sfetcu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.