Piscină şi obiecte pentru locuri de joacă, o donaţie specială pentru Complexul de Servicii Sociale Giurgiu

O companie renumită a revenit cu surprize, vineri, 26 august, la Complexul de Servicii Sociale, structură rezidenţială aparţinând Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu.  De această dată, donaţia a constat în echipamente pentru amenajarea de spaţii de joacă şi agrement, precum şi o piscină pentru copii.

„Am revenit la Complexul de Servicii Sociale din Giurgiu. Responsabilitate socială înseamnă şi continuarea proiectelor începute. Evenimentul se înscrie în proiectul Donate a Smile; ne place să fim parte activă în  proiectele demarate, să fim aproape de copii, să aducem un zâmbet pe chipul lor, să le împărtăşim bucuria”, a declarat Andrei Hüttner, responsabilul departamentului de comunicare al companiei respective.

Potrivit reprezentanţilor Protecţiei Copilului, la eveniment au fost prezenţi  45 de copii, beneficiari de măsură de protecţie specială în cadrul structurilor  rezidenţiale din cadrul DGASPC (Complexul de Servicii Sociale şi trei case de tip familial – Casa Mea, Casa Constantin și Casa Teodora).

„Copiii au avut parte de bucuria de a se juca în spaţiile de agrement amenajate în curtea Complexului de Servicii Sociale, spaţii din care acum nu lipsesc leagănele, toboganul, hamacele, plasele de căţărat şi jocurile sportive”, se arată în comunicat.

C. Sfetcu

dscn2699 dscn2656 dscn2648 dscn2647 dscn2629 dscn2621 dscn2601 dscn2600

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.