Peste 400 de candidaţi au rămas în concursul pentru ocuparea unui post de poliţist de frontieră

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a inițiat procedurile de ocupare, prin concurs, a unor posturi vacante de ofițeri şi agenți de poliție în vederea completării deficitului existent la nivelul instituţiei. Aceasta, din 27.09.2016.

Astfel, anunţă reprezentanţii instituţiei menţionate, pentru ocuparea, prin încadrare directă, a 73 posturi vacante de agenţi de poliţie prevăzute la Compartimentele Ture Serviciu, s-au înscris 860 de candidaţi care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea posturilor vacante, prevăzute în cadrul Inspectoratului Teritorial al Polţiei de Frontieră Giurgiu.

„Dintre aceștia, în urma testării psihologice 408 au fost declarați apți.

Totodată, pentru locul de ofiţer la compartimentul financiar s-au înscris 39 candidaţi, dintre care 27 s-au prezentat la testarea psihologică, 22 persoane fiind declarate apte”, este menţionat într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, lista candidaţilor declaraţi apt psihologic, informaţii complete privind desfăşurarea celorlalte probe de concurs şi criterii de departajare, tematica şi bibliografia necesare susţinerii concursului/examenului sunt postate pe pagina de internet a Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, www.ijpfgiurgiu.ro, precum şi la avizierul unităţii.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.