Patru tineri giurgiuveni, admişi la şcolile militare de subofiţeri

Reprezentanţii Jandarmeriei Giurgiu anunţă, luni, 19 septembrie, că tinerii au fost recrutați pentru Şcolile Militare de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și “Petru Rareş” Fălticeni. Cei patru au promovat examenele de admitere care s-au desfășurat în perioada 03-12 septembrie a.c. De luna viitoare aceștia vor începe pregătirea teoretică, făcând astfel primii pași în meseria de jandarm.

„După examinarea medicală, acestora le-au fost verificate aptitudinile fizice (proba de alergare de viteză; aruncarea mingii medicinale; alergare de rezistență) și cunoștințele la limba română și limba străină. Tinerii giurgiuveni, o fată și trei băieți, au fost admiși la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, unde vor studia în următorii 2 ani”, este menţionat într-un comunicat al celor de la IJJ Giurgiu.

Conform aceleiaşi surse, în anul 2016, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu au fost recrutați 32 de candidați pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și 5 candidați pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.