Parteneriat între Primăria şi Consiliul Judeţean Giurgiu pentru Zona Liberă

În fapt, reprezentanţii celor două instituţii vor conlucra pentru transformarea Zonei Libere în parc industrial. Anunţul a fost făcut luni, 1 august, în conferinţă de presă, de către senatorul social-democrat Niculae Bădălău.

 

 

Preşedintele PSD Giurgiu a spus că echipele de conducere ale celor două instituţii vor face front comun pentru asigurarea tuturor utilităţilor în zonă, astfel încât investitorii să fie atraşi acolo pentru a crea, la rândul lor, locuri de muncă.

„Am vorbit de mai multă vreme despre transformarea Zonei Libere, a unei mari părţi din aceasta, în parc industrial. Nu se mai justifică o Zonă Liberă pentru că, aşa cum ştiţi, facilităţile sunt acordate acolo doar ţărilor non-euro. Am discutat cu primarul Nicolae Barbu şi cu preşedintele de la judeţ, Marian Mina, şi am stabilit că va fi un parteneriat între cele două instituţii. Trebuie să reuşim să punem la punct tot ce înseamnă infrastructură acolo, pentru ca investitorii să vină şi să ofere, la rândul lor, locuri de muncă pentru giurgiuveni!”, a declarat senatorul social-democrat.

Niculae Bădălău a spus, totodată, că dacă nu se va rezolva, într-un fel sau altul, problema locurilor de muncă în oraş, Giurgiu va rămâne la sub 30.000 de locuitori.

„Am propus oameni tineri şi la judeţ pentru a schimba modul de gândire a strategiilor de dezvoltare. Încercăm să facem tot ce se poate pentru a facilita crearea de locuri de muncă, astfel încât oamenii să nu mai stea la mila cuiva!”, a mai zis Bădălău.

Cătălina Sfetcuzona-libera-giurgiu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.