Parlamentarii PSD de Giurgiu: Îi asigurăm pe giurgiuveni că vom face tot ce se poate pentru dezvoltarea judeţului

Chiar în ziua în care au fost anunţate rezultatele finale ale alegerilor parlamentare, joi, 15 decembrie, câştigătorii de la Giurgiu au susţinut o conferinţă de presă prin intermediul căreia au mulţumit giurgiuvenilor pentru încredere.

dsc_0308

Senatorul Niculae Bădălău a spus, aşadar, că PSD trăieşte un moment istoric, la Giurgiu.

dsc_0309„Încrederea acordată de către locuitorii municipiului şi judeţului Giurgiu ne bucură, dar ne şi obligă enorm. Le mulţumim tuturor pentru încredere şi îi asigur că echipele PSD Giurgiu, atât cea de la Senat, cât şi cea de la Camera Deputaţilor, vor face tot ce se poate pentru dezvoltarea judeţului nostru, pentru bunăstarea giurgiuvenilor. Avem un Program de Guvernare la nivel naţional bine gândit, avem şi un proiect de dezvoltare pentru Giurgiu şi sunt convins că ai mei colegi vor contribui la implementarea acestora. Le mulţumesc tuturor colegilor din PSD Giurgiu, primarilor noştri, preşedintelui Consiliului Judeţean, domnului Mina, tuturor preşedinţilor de organizaţii teritoriale, tinerilor noştri pentru un efort comun ce a dus la rezultatul excelent obţinut duminică, 11 decembrie”, a subliniat Bădălău.

La rândul său, senatorul Cristian Marciu le-a mulţumit tuturor colegilor pentru implicare, dar mai ales giurgiuvenilor pentru vot.dsc_0300

„Vreau să-i mulţumesc preşedintelui Niculae Bădălău, să le mulţumesc tuturor primarilor şi preşedinţilor de organizaţii din judeţ pentru modul exemplar în care au organizat alegerile, dar mai ales pentru rezultatele obţinute. Le mulţumim celor care au ieşit la vot şi care ne-au ales. Îmi doresc ca, în următoarele zile, PSD să poată avea un vot majoritar în Parlament şi să avem un guvern care să ducă la bun sfârşit programul de guvernare, unul amplu şi care poate rezolva problemele economice şi sociale ale României. Îi asigur pe giurgiuveni că vom rămâne mereu alături de ei!”, a spus Marciu.

Deputatul Elena Dinu a spus şi ea că este foarte bucuroasă că face parte dintr-o echipă unită, cu cinci parlamentari pentru Giurgiu. dsc_0292„Este echipa cu care am pornit la drum şi, iată, alături de care am finalizat cu succes un proiect comun! Mulţumesc preşedintelui Niculae Bădălău pentru a avut încredere în noi! Le mulţumesc tuturor giurgiuvenilor şi le promit că vom avea o contribuţie importantă la dezvoltarea judeţului şi municipiului Giurgiu!”, a zis Dinu.

Deputatul Răzvan Cuc adresat şi el mesajul său de mulţumire.dsc_0294

„Doresc să le mulţumesc alegătorilor giurgiuveni pentru încredere! Este un vot care ne şi obligă, aşa cum a spus şi preşedintele Bădălău, şi ştiu sigur că nu vom dezamăgi! Suntem singurul partid cu un program de guvernare concret, avem şi un proiect de buget pentru 2017, suntem pregătiţi să trecem la treabă. Cu această ocazie vreau să le urez tututor giurgiuvenilor Sărbători Fericite şi un An Nou cu împliniri şi colegilor mei mult succes în activitate!”, a spus Cuc.

Şi deputatul Alexandru Andrei a mulţumit tuturor pentru încredere.dsc_0313

„Le mulţumesc şi eu giurgiuvenilor care ne-au acordat un vot masiv, un vot de încredere şi avem datoria să nu-i dezamăgim! Mult succes tuturor colegilor mei şi Sărbători cu bine, giurgiuveni!”, a subliniat Andrei.

Alături de colegii săi în fiecare zi de campanie, deci şi la greu, dar şi la bine, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a transmis la rându-i un mesaj după alegerile din 11 decembrie.dsc_0293

„Vă felicit, domnule preşedinte Bădălău, dar şi pe colegii mei parlamentari, le mulţumesc şi eu giurgiuvenilor pentru încredere. Consider că rezultatele sunt fireşti, având în vedere măsurile noastre din programul de guvernare, dar şi datorită muncii în echipă. Îi rog pe demnitarii noştri să propună, în acest mandat, o iniţiativă legislativă prin care, pe buletinul de vot să fie trecute şi pozele candidaţilor… Ziceau contracandidaţii noştri că nu ne ştie lumea. Uite că ne-au ştiut oamenii şi ne şi apreciază. Sunt convins că ai mei colegi parlamentari se vor ţine de cuvânt, vor sprijini proiectele noastre şi vom contribui cu toţii la dezvoltarea judeţului Giurgiu!”, a spus Mina.

O zi mai târziu, cei cinci parlamentari PSD de Giurgiu, dar şi Toma Petcu de la ALDE au primit, de la Tribunalul Giurgiu, certificatele ce atestă faptul că sunt demnitari.

dsc_0390

Cătălina Sfetcu

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.