Oraşul Bolintin Vale e pe mâini bune

Dezvoltare pe toate planurile. Asta îşi propune tânărul edil al oraşului giurgiuvean Bolintin Vale, Daniel Trăistaru. El şi-a prezentat proiectele pe care le are pregătite pentru a fi implementate, joi, 16 februarie, în conferinţa de presă a PSD Giurgiu.

 

„În primul rând, pot spune că am la Primăria Bolintin Vale o echipă cu oameni competenţi, inimoşi, tineri care vor să facem treabă bună. Un proiect important pe care l-am implementat deja vizează informatizarea sistemului de plată a impozitelor. Mai exact, de acum, bolintinenii pot plăti şi prin intermediul siteului ghişeul.ro. Mai avem şi un proiect transfrontalier pentru modernizarea sistemului intern de management, prin intermediul căruia vom cumpăra mai multe calculatoare şi softuri”, a spus Trăistaru.

Primarul giurgiuvean a precizat că sunt pregătite pentru a fi depuse la Ministerul Dezvoltării şase proiecte privind sănătatea şi învăţământul. Este vorba, desigur, despre modernizări ale şcolilor, liceului şi grădiniţei din Bolintin şi Malu Spart, dar şi despre modernizarea ambulatoriului Spitalului Orăşenesc Bolintin Vale.

Trăistaru a precizat că sunt gata şi proiectele privind extinderea reţelei de apă-canal, dar şi un proiect pentru reabilitarea şi modernizarea Drumului Judeţean 601. „Sunt 11 kilometri ce străbat zona noastră şi sperăm să obţinem fonduri guvernamentale prin PNDL (Programul Naţional de Dezvoltare Locală – n.r.). De altfel, acesta este proiectul prioritar pe care îl avem gata de depus la Ministerul Dezvoltării, în urma consultărilor cu cei din conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu”, a mai zis Daniel Trăistaru.

Primarul din Bolintin a amintit şi despre proiectele de realizare a unui sistem de supraveghere video în oraş, modernizarea iluminatului public şi chiar înfiinţarea Poliţiei Locale.

Cătălina Sfetcu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.