Niculae Bădălău: Noi ne ocupăm de lucruri serioase. N-are sens să comentez SF-uri

Într-o conferinţă de presă susţinută la începutul acestei săptămâni, primarul Nicolae Barbu, preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Giurgiu, a declarat că el nu va susţine doi dintre candidaţii social-democraţi giurgiuveni la Camera Deputaţilor. Este vorba despre Alexandru Andrei şi Elena Dinu, despre care Barbu a spus că, în opinia sa, nu ar reprezenta PSD. Aceasta, întrucât ar fi fost în mai multe partide şi, în plus, giurgiuvenii nu i-ar cunoaşte.

Întrebat ce părere are despre această declaraţie venită de la o „personalitate” a PSD Giurgiu, preşedintele organizaţiei judeţene menţionate, Niculae Bădălău, a spus că cei din formaţiunea pe care o reprezintă sunt preocupaţi de alte lucruri mai importante.

„Vedeţi Programul Economic de guvernare al PSD, noi ne ocupăm de lucruri serioase, ne preocupă soarta românilor, a giurgiuvenilor, vrem să aducem bunăstare, să dezvoltăm judeţul, municipiul. Nu vreau să comentez prea mult asemenea declaraţii. Pot doar să spun că de multă vreme i-am rugat pe toţi colegii mei să stea deoparte de bârfe, de ţaţisme. Noi am arătat că suntem profesionişti. Restul, SF-uri de astea, nu are sens să comentez”, a declarat vineri, 14 octombrie, Bădălău, în conferinţă de presă.

El a mai spus că, în opinia sa, giurgiuvenii vor dovedi că au maturitate, înţelepciune şi vor alege oamenii din partidul care a demonstrat că le este alături.

„Sunt de 26 de ani în PSD şi când au fost probleme, m-am retras, am avut şi eu supărări, am stat deoparte, dar niciodată nu am ieşit în vreo conferinţă de presă să-mi jignesc colegii, partidul”, a subliniat senatorul Bădălău.

De asemenea, Barbu a spus şi că ar avea informaţii potrivit cărora Niculae Bădălău l-ar fi susţinut pe Florian Nicolae să candideze din partea PNL la localele din vară.

„Ca preşedinte de partid, de filială puternică în ţară, a fost de datoria mea să-l aleg pe cel pe care toate sondajele îl dădeau câştigător. Am zis doar că l-am înţeles pe Floricel, i-am urat succes, dar poate să confirme că i-am zis că nu va câştiga. Dacă aş fi vrut să-l susţin pe Florian Nicolae, îl puneam candidat, credeţi-mă!”, a mai spus Bădălău.

La rândul său, prezent la prima conferinţă PSD de când s-a reîntors în partid, deputatul Florian Nicolae le-a mulţumit social-democraţilor pentru felul în care l-au reprimit.dsc_0015

„Am fost impresionat. Chiar vorbeam cu părinţii mei aseară şi tata îmi spunea, eu, dacă eram preşedintele PSD Giurgiu, nu te mai primeam înapoi. Am avut, înainte de alegeri, impresia că oraşul vrea schimbarea actualului primar, m-am înşelat. Acum, am promis că voi rămâne la masa social-democraţilor şi că îmi voi aduce aportul la toate proiectele municipiului şi ale judeţului”, a spus Nicolae.

Cătălina Sfetcu

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.