Niculae Bădălău, despre discursul lui Iohannis: „A avut acelaşi discurs, de a împărţi România în două”

 

Preşedintele executiv al PSD, senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău, a fost întrebat de jurnaliştii centrali ce i-a determinat pe parlamentarii din PSD şi ALDE să părăsească sala în momentul discursului lui Klaus Iohannis, marţi, 7  februarie.

„Ne aşteptam ca discursul dânsului să fie unul de unificare, un discurs pentru români, pentru România, pentru o țară unită, pentru un popor unit. Știm foarte bine că dânsul a avut un exces atunci când a mers în Piață și a sprijinit o parte a populației și astăzi avem două Românii — avem un popor care manifestă în Piața Victoriei și un popor care manifestă la Cotroceni. Trebuie să încheiem acest subiect, trebuie să avem un popor unit, un popor care să aibă responsabilitatea și respectul față de instituțiile statului și, în același timp, un Guvern care să guverneze pentru binele României. Nu putem împărți România în două. Domnul președinte a avut același discurs de a împărți România în două”, a declarat Niculae Bădălău.

 

 

 

 

One Comment

  1. Pingback: Niculae Bădălău, despre discursul lui Iohannis: „A avut acelaşi discurs, de a împărţi România în două” | www.giurgiuonline.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.