Niculae Bădălău, către femeile social-democrate: „Vă mulţumim pentru activitate şi implicare!”

Preşedintele executiv al PSD, senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău, s-a adresat femeilor din OFSD central vineri, 20 ianuarie, la şedinţa Comitetului Executiv al structurii menţionate.

La evenimentul de la Bucureşti au participat liderii femeilor social-democrate din România.

Niculae Bădălău a spus, în primul rând, că este onorat să transmită un mesaj de mulţumire celei mai puternice organizaţii politice de femei din ţară, având în vedere că OFSD numărăr peste 240.000 de doamne şi domnişoare.

„Doresc să vă mulţumesc pentru contribuţia dumneavoastră extrem de importantă la rezultatele ultimelor alegeri, inclusiv la cele parlamentare.

Noi, PSD, am demonstrat că avem un program de guvernare bun, coerent, dar am demonstrat şi că îl putem pune în aplicare datorită oamenilor valoroşi din partid.

Vă mulţumesc şi pentru modul în care aţi dus campania de la parlamentare, am dat un semnal şi am obţinut cel mai bun rezultat din istoria partidului.

Şi eu şi preşedintele Dragnea vom susţine femeile în Executiv, dar şi la nivel judeţean, la conducerea instituţiilor. Vom discuta, aşadar, cu preşedinţii organizaţiilor teritoriale despre promovarea dumneavoastră, nu pentru că sunteţi femei, ci pentru că sunteţi profesionişti şi de oameni valoroşi avem nevoie pentru punerea în aplicare a măsurilor bune din Programul de Guvernare al PSD. Aveţi, aşadar, tot sprijinul nostru şi vă rog ca, la rândul dumneavoastră, să creşteţi organizaţiile şi să promovaţi femei”, a declarat Niculae Bădălău.

 

Cătălina Sfetcu

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.