Mai mulţi directori din Consiliul Judeţean Giurgiu au fost „retrogradaţi”

Reorganizarea aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean(CJ) Giurgiu a fost unul dintre proiectele suplimentare de hotărâre dezbătute şi aprobate în şedinţa ordinară de luni, 20 martie. „Vreau să precizez că nimeni nu va fi dat afară, este doar o reorganizare a aparatului propriu!”, a specificat în debutul discuţiilor preşedintele Marian Mina.

Astfel, reorganizarea a vizat mai multe direcţii care fie s-au comasat, fie au fost desfiinţate şi posturile au fost redistribuite. Ca exemple: Direcția juridică și administrație publică locală s-a reorganizat în Direcția juridică și achiziții publice, cu preluarea activității de achiziții publice. De asemenea, Direcția economică, patrimoniu, logistică și situații de urgență s-a reorganizat în Direcția economică și investiții, ce va prelua activitatea de investiții. Au fost înfiinţate Compartimentul programe, investiţii în infrastructura locală sau Direcţia logistică, tehnologia informației și managementul spitalelor. Serviciul Centrul de afaceri transfrontalier s-a reorganizat la nivel de Compartiment Centrul de afaceri transfrontalier cu cinci posturi de natură contractuală iar Direcția cooperare interregională, strategii și proiecte s-a reorganizat la nivel de compartimente distincte.

Aceste modificări au însemnat şi desfiinţarea mai multor posturi de conducere pentru şapte persoane: Lidia Pană, Cristian Ţone, Traian Paraschivescu, Clara Mărculescu, Monica Peicea, Nicu Mardale şi Miruna Eftimiu.

Doar consilierii judeţeni ai PNL s-au abţinut la vot, însă proiectul a fost adoptat.

 

Cătălina Sfetcu

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.