Lucrurile continuă să se mişte într-un ritm susţinut la Consiliul Judeţean Giurgiu

Judeţul Giurgiu a primit, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală II, o sumă record, fără îndoială. De acum înainte, autorităţile locale trebuie să treacă la treabă, să pună la punct documentaţiile cerute ca să poată beneficia de sumele destinate modernizării drumurilor, şcolilor, grădiniţelor şi nu numai.

Între timp, şi la Consiliul Judeţean Giurgiu treaba merge strună. Preşedintele Marian Mina a prezentat, joi, 10 august, în conferinţă de presă, ultimele veşti cu privire la investiţiile în derulare sau pe punctul de a fi începute.

„Vă anunţ că am dat Ordin de începere a lucrărilor pentru Drumul Judeţean 504. În plus, am semnat contractul pentru DJ 505(tronsonul din Putineiu) şi urmează să mai dăm alte trei Ordine pentru 401 A, 404 şi 611. Este vorba despre proiecte blocate pe care le continuăm noi, acum. Urmează să mai urcăm pe SEAP lucrarea pentru DJ 412, Vărăşti-limită judeţ Călăraşi”, a spus Marian Mina.

Şeful de la judeţ a mai anunţat că vor începe şi lucrările la curtea interioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giugiu. „De asemenea, directorul unităţii sanitare lucrează, alături de specialiştii spitalului, la caietul de sarcini pentru achiziţionarea de echipamente medicale necesare. Vreau să vă mai anunţ că din data de 16 august, Depozitul Ecologic de la Frăteşti va deveni funcţional”, a mai declarat Mina.

 

Cătălina Sfetcu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.