Liderul PSD Giurgiu le răspunde liberalilor care zic că social-democraţii sunt „scindaţi”

Într-o conferinţă de presă recentă, secretarul PNL Giurgiu, Costel Dumitru a spus că în PSD, atât la nivel central, cât şi local, ar fi mai multe tabere iar acest lucru s-ar fi văzut chiar din „reînvestirea lui Răzvan Cuc în funcţia de ministrul al Transporturilor”. Adică, a mai zis PNL-istul, asta ar fi fost o „victorie împotriva lui Niculae Bădălău” de către o „grupare formată împotriva lui”.

Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a transmis, prin intermediul presei locale, că acestea sunt doar „intoxicări ale membrilor unui partid care nu reușește să-și găsească propriul drum și care speră să construiască ceva prin mincună și manipulare”.

„Mă uimește faptul că mai au timp să și fabuleze despre PSD, când ar trebui să-și canalizeze efortul spre propriul partid care încă zace într-un procent jenant pentru pretențiile pe care le au. Dacă tot îi interesează așa de mult le spun eu: la Giurgiu, PSD este la fel de unit ca și până acum, iar ultima dată când s-a văzut asta a fost la votul moțiunii de cenzură. Le mai spun că la noi nu e tirania instituită în PNL unde Marin Anton hotărăște cine „trăiește” și cine „moare”, politic, evident.

Domnii liberali n-au de unde să știe, dar miniștrii din Guvern nu sunt acolo pe… persoană fizică și Răzvan Cuc n-ar fi ajuns ministru fără susținerea organizației de la Giurgiu și a președintelui executiv, Niculae Bădălău.

Toți membrii noștri care aspiră la funcții politice știu că noi, ca organizație, ne asumăm oamenii, îi promovăm și îi susținem.

În rest, îi asigur pe colegii liberali că suntem bine, muncim alături de primarii noștri și avem de gând să ne onorăm angajamentele pe care ni le-am asumat, rămând aceeași echipă care a făcut ca județul Giurgiu să obțină cele mai bune rezultate din țară.  Să nu se mai agite pe căldura asta că nu le face bine!”, a declarat Marian Mina.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.