Liderul PSD Giurgiu îi ironizează pe liberalii giurgiuveni: „Pot juca la concurenţă chiar cu serialele turceşti!”

Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a comentat, într-o recentă conferinţă de presă ultimele afirmaţii făcute de mai mulţi PNL-işti giurgiuveni referitoare la activitatea politică şi nu numai a unor social-democraţi. De asemenea, Mina i-a ironizat pe secretarul PNL Giurgiu, Constantin Drumitru, dar şi pe Marin Anton(lider al formaţiunii menţionate) care, într-o anterioară întâlnire cu presa locală, ar fi prestat „un moment umoristico-artistic”, cu aluzii , evident, tot la PSD Giurgiu.

„Am aflat, cu profundă tristețe și nemăsurată mâhnire despre trecerea la deplină tăcere – din punct de vedere… al conferinţelor de presă – a liberalilor giurgiuveni. Păcat. Prestaţia celor doi comici ai partidului – varianta liberală – era un moment de mare amuzament. Pot juca la concurenţă chiar cu serialele turceşti. Chiar le-aş sugera să facă o brigadă artistică pentru că băieţii sunt amuzanţi. Dacă tot n-au nicio şansă în politica şi nu se pricep, măcar să-şi omoare timpul cu ceva. Nu vreau să fiu ipocrit şi să spun că sufăr văzând cum se alege praful de partidul ăsta la Giurgiu, dar ca om care știe cât de greu se formează o echipă, zic că parcă e păcat de munca unor oameni care au fost liberali adevăraţi şi care au făcut, la un moment dat, ca partidul ăsta să conteze. Ştiţi cumva ce rezultate are noua conducere? V-au spus în conferinţele de presă ce au făcut pe linie de partid în judeţ? Ce proiecte au? Nu! Apar cei doi comici vestiţi şi vorbesc de PSD şi Bădălău. Asta e cea mai rămas din PNL la Giurgiu. Nici măcar nu-şi mai ascund frustrările”, a spus Mina.
Liderul PSD Giurgiu a continuat, spunând că, în opinia sa, trebuie că le este foarte greu PNL-iştilor giurgiuveni „să stea în umbra politică lui Bădălău”.

„ Dar nu poţi să le ai pe toate. Asta e tot ce poate produce această oaste de strânsură care a devenit PNL-ul la Giurgiu. Înţeleg că e greu să duci în spate 11%, dar asta le e capacitatea, nu e vina PSD. Este răspunsul giurgiuvenilor la modul în care au administrat oraşul şi judeţul ani la rând. Dacă PNL, timp de 8 ani la judeţ şi 16 ani la municipiu, ar fi făcut ceva şi pentru giurgiuveni, lucrurile ar fi fost mai simple astăzi. Le mai spun o dată: să nu ducă grija PSD-ului, că nu vor câştiga simpatia giurgiuvenilor spunând minciuni despre noi! Avem mult de lucru şi am arătat că putem să facem lucruri bune şi pe deasupra putem să îndreptăm şi eșecurile lor!”, a mai declarat Marian Mina.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.