Liderul PNL Giurgiu: Candidaţii de la Giurgiu, acceptaţi de conducerea centrală fără discuţii

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a făcut această declaraţie vineri, 21 octombrie, la o conferinţă de presă.

„Ieri(joi, 20 octombrie, n.r.), în cadrul Biroului Politic Naţional al PNL au fost validaţi candidaţii la parlamentare iar lunea viitoare vom depune şi dosarele. Dacă la alte judeţe au mai fost discuţii, pentru Giurgiu lista a fost aprobată în unanimitate”, a spus Ştefan.

El a spus că targehtul PNL Giurgiu este de doi deputaţi şi un senator, cu un procent pe judeţ de 25%. Pe lista PNL Giurgiu, în acest sens, sunt Gheorghe Ştefan şi Marian Măroiu la Camera Deputaţilor, iar la Senat, bucureşteanul Dan Vlaicu, respectiv Dumitru Beianu.

Întrebat dacă mai sunt valabile criteriile de integritate la alegerile parlamentare, Ştefan a spus că da. Întrebat şi cum comentează situaţia lui Beianu care n-ar respecta criteriul privind „traseismul”, preşedintele PNL Giurgiu a spus că Dumitru Beianu a semnat un document prin care susţine că nu a încălcat niciun criteriu de integritate. „Dacă a făcut acest lucru, înseamnă că aşa este!”, a subliniat Ştefan.

 

  1. Sfetcu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.