Jandarmii giurgiuveni, „de pază” la Târgul din Bolintin Vale

Zeci de jandarmi vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, la începutul săptămânii viitoare, în localitatea Bolintin Vale, unde se va desfășura Târgul anual de Sfântul Dumitru.

„Astfel, în perioada 24-26 octombrie a.c. jandarmii vor patrula zilnic (orele 10.00-20.00) în apropierea oborului orășenesc și în zona limitrofă acestuia pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală.

Pe timpul acţiunii jandarmii vor purta discuţii cu cetățenii, le vor prezenta misiunile Jandarmeriei şi îi vor informa cu privire la respectarea normelor de convieţuire socială şi consecinţele care decurg din încălcarea dispoziţiilor legale”, anunţă cei de la Jandarmeria Giurgiu.

Având în vedere faptul că organizatorii estimează prezenţa unui public numeros la acest târg, jandarmii giurgiuveni le recomandă participanţilor:

să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine;

să nu se implice în incidente care ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice;

să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale;

să supravegheze minorii cu atenţie pentru a nu îi pierde în mulţime, iar într-o astfel de situaţie să se adreseze forţelor de ordine în cel mai scurt timp;

să solicite sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112, în caz de urgenţă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.