Giurgiuveni, poftiţi la Ziua Naţională de Curăţenie!

 

Cei de la Let’s do it, Romania! lansează acest apel pentru sâmbătă, 24 septembrie.

Echipa de la Giurgiu a semnat deja, pe 16 septembrie, un parteneriat cu Primăria Giurgiu şi anunţă că, la fiecare ediţie, instituţia amintită a fost unul dintre partenerii de încredere.

 

Pentru a cincea oară, românii vor ieși din nou la curățenie pe 24 septembrie. România va coordona și activitatea din Republica Moldova, care va organiza acțiunea în aceeași zi.

Sunt deja aproape 7 ani de când a luat naștere „Let`s Do It, Romania!”, evenimentul simbol al voluntariatului în țara noastră. Până acum, am reușit să mobilizăm la curățenie peste 1 200 000 de români pentru a schimba România în bine, dar și pentru a aduce în prim plan problema deșeurilor. Este un moment important, în care România trebuie să accelereze reforma în acest sens. Viziunea noastră este o Românie fără deșeuri, pe care o urmărim prin toate proiectele noastre.” a declarat Andrei Coșuleanu, Director Executiv “Let`s Do It, Romania!“.

Anul acesta, cartarea – identificarea mormanelor de deșeuri va fi realizată prin intermediul aplicației „Let`s Do It, Romania!”. Voluntarii „Let`s Do It, Romania!” sunt invitați să descarce gratuit aplicația de mobil, disponibilă pentru IPhone și Android, să raporteze zone cu deșeuri și să intre astfel într-o competiție unde cei mai harnici cartatori pot câștiga premii în valoare de 5000 euro, precum: aparate foto, acumulatori solari, telefoane mobile, trotinete electrice, ghiozdane, accesorii pentru drumetii. Regulamentul competiției se găsește pe www.letsdoitromania.ro. Toate mormanele cu deșeuri raportate vor fi încărcate online în Harta Deșeurilor, pentru a fi curățate pe 24 septembrie.

http://www.letsdoitromania.ro / http://www.facebook.com/LetsDoItRO

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.