GIURGIU: Două accidente, în doar câteva ore. Două persoane rănite grav

Evenimentele rutiere s-au petrecut joi, 10 noiembrie. Primul şi cel mai grav a fost înregistrat în jurul orei 17.30, în localitatea Milcovăţ.

Pompierii giurgiuveni anunţă, printr-un comunicat, faptul că au fost solicitaţi să intervună pentru descarcerarea a două victime.

„La locul solicitării s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă și o autospecială SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, 1 ATPVM aparținând Detașamentului de Pompieri Giurgiu, 2 ambulanțe SAJ Giurgiu, 1 ambulanță cu medic din cadrul SAB-Ilfov și 2 echipaje IPJ Giurgiu. S-a intervenit pentru descarcerarea a două victime din cele patru implicate în accident, ambele fiind predate echipajelor SAJ și transportate la UPU Universitar. O altă victimă a fost preluată de echipajul SMURD și predată la UPU Universitar iar a patra a refuzat transportul la spital, fiindu-i acordat primul ajutor la locul intervenției”, se arată într-un comunicat al ISU Giurgiu.

De asemenea, poliţiştii giurgiuveni transmit că şoferul unei Dacia Logan a lovit o căruţa ce se deplasa corespunzător în faţa autoturismului. Maşina a intrat pe contrasens şi a fost lovită în plin de un TIR.

Cel de-al doilea accident a avut loc în jurul orei 21.30, în Slobozia.

„La locul solicitării s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de transport personal și victime multiple și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu. După executarea recunoașterii s-a constatat că un autoturism era răsturnat și s-a acționat pentru deconectarea bornelor acumulatorului, în vederea prevenirii producerii unui incendiu. Nu s-au înregistrat victime”, anunţă pompierii giurgiuveni.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.