GIURGIU: Catalogul electronic- prima oară într-un liceu

Cum funcţionează catalogul electronic, sistem ce va fi implementat în toate şcolile giurgiuvene. Asta au aflat vineri, 14 octombrie, dascăli, elevi şi părinţi ai cursanţilor Liceului „Nicolae Cartojan”, dar şi reprezentanţii autorităţilor locale giurgiuvene.

Proiectul a fost demarat de către firma care a câștigat licitația. Toate cele 17 unități de învățământ din municipiu, școli și licee, vor primi dispozitivele moderne destinate profesorilor și vor fi organizate sesiuni de instruire și informare.

„Astfel, vineri, au fost făcute demonstrații pentru a se vedea cât de ușor funcționează sistemul care nu costă municipalitatea niciun leu, urmând ca banii pentru abonamentul per elev/ lună (12,8lei ) să fie suportat de la bugetul de stat, din cheltuieli de mentenanță și laptopurile să fie date în folosință gratuită fiecărui cadru didactic, director (cca.600 echipamente)”, spun cei de la Primăria Giurgiu.
Catalogul electronic este un instrument nou în sistemul de învățământ giurgiuvean, dar acesta este folosit cu succes în Capitală și nu numai.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.