Giurgiu are un nou subprefect

Juristul Adriana Puțaru a depus jurământul din calitatea de subprefect al județului Giurgiu, luni, 9 octombrie, în cadrul unei ceremonii oficiate de Gheorghe Teodor, directorul Direcției generale pentru relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Au fost prezenți la eveniment deputatul Elena Dinu, primari din județul Giurgiu, șefi ai instituțiilor deconcentrate și colegi din Prefectură. Adriana Puțaru le-a mulțumit tuturor pentru încredere. „Sunt conștientă de faptul că această funcție reprezintă o responsabilitate imensă. Însă, cunoscându-mă pe mine, pe doamna prefect, pe dumneavoastră și pe toți colegii mei am certitudinea că Instituția Prefectului va continua să fie un garant al respectării Constituției și al legilor, acționând pentru realizare obiectivelor cuprinse în programul de guvernare”, a declarat Adriana Puțaru.

Prefectul Nina Carmen Crișu le-a mulțumit și ea celor prezenți. „Începe de azi o eră a matriarhatului în Giurgiu, dar o să vedeți că o să fie o eră plăcută pentru toată lumea. Lucrez de multă vreme cu Adriana, îi știu capacitatea și puterea de muncă. Este un ajutor foarte important pentru mine și sper că se va simți și la nivelul județului această forță și că lucrurile vor decurge bine în următorii ani”, a spus Crișu.

La rândul său, deputatul Elena Dinu și-a exprimat încrederea că cele două doamne de la conducerea județului vor face treabă bună.

„Sunt și un pic nostalgică deoarece am petrecut ani mulți în această instituție și am colaborat foarte bine cu personalul instituției, așa cum sper că o va face și Adriana. Sunt oamei de nădejde pe care te poți baza, atât cei din Prefectură, cât și conducătorii instituțiilor deconcentrate din județ. Am încredere că cele două doamne de la conducerea județului vor ști să demonstreze că femeile sunt foarte puternice și foarte hotărâte. Vă doresc succes amândurora și Doamne ajută să ne vedem doar la evenimente fericite!”, a afirmat Elena Dinu.

Adriana Puțaru îl înlocuiește în funcție pe Fabia Țârcă, numit prin decizia primului-ministru secretar de stat.

Cătălina Sfetcu

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.