Fost candidat PNL la Primăria Giurgiu, deputatul Florian Nicolae revine în PSD

Anunţul a fost făcut în aceeaşi conferinţă de presă, joi, 6 octombrie, de către preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

„Domnul Florian Nicolae a avut un vis, a candidat la Primărie, nu a reuşit… Dar vreau să menţionez că în toată perioada cât a fost la PNL, nu a zis niciodată nimic urât de PSD. A revenit de unde a plecat, unde a fost 20 de ani membru, a semnat adeziunea şi, de azi, este din nou membru al PSD şi va ajuta organizaţia în campania electorală pentru parlamentare”, a spus Bădălău.

Liderul social-democrat a spus că Florian Nicolae nu şi-a exprimat dorinţa de a candida pentru un post de parlamentar, dar că, cel mai probabil, va ocupa o funcţie importantă în administraţia publică locală..

„Revenirea sa în PSD este un lucru bun pentru organizaţie, să nu uităm totuşi că, la alegerile locale, a avut peste 8.000 de voturi în municipiu, nu pot să nu ţin cont şi de lucrul ăsta, dincolo de prietenia noastră. Domnul Nicolae Barbu(primarul municipiului, n.r.) a venit cu propunerea ca Florian Nicolae să reintre în PSD”, a mai spus Bădălău.

Cătălina Sfetcu

Foto: Ştiri Giurgiu

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.