Elevii Şcolii din Malu Spart, pentru prima oară în vizită la Giurgiu

Emoţionaţi, dar foarte cuminţi, ascultători şi curioşi, copiii din clasele I-IV ai unităţii de învăţământ din Malu Spart au venit, marţi, 29 noiembrie, la Giurgiu. Aceasta, la iniţiativa conducerii Şcolii menţionate, a profesorului Rodica Bădălău, având sprijinul conducerii Consiliului Judeţean Giurgiu.

Elevii au vizitat, mai întâi, Muzeul Judeţean „Teorhari Antonescu”, acolo unde au fost întâmpinaţi chiar cu bradul împodobit, într-o zi specială, de altfel, pentru că ningea ca în poveşti.

Muzeografii giurgiuveni le-au prezentat copiilor cele mai importante obiecte ale lăcaşului giurgiuvean şi le-au vorbit despre cele mai importante momente din istoria ţării noastre.

„Copiii sunt foarte încântaţi şi, da, este pentru prima oară când vin la Giurgiu, în excursie şi le mulţumim pentru sprijin tuturor celor implicaţi în această activitate!”, a spus Rodica Bădălău.

După vizita de la Muzeu, copiii din Malu Spart au mers la Teatrul „Tudor Vianu” acolo unde a fost pusă în scenă o piesă special pentru ei.

Cătălina Sfetcu

malu-spart-1 malu-spart-2 dsc_0103 dsc_0078 dsc_0075 dsc_0065 dsc_0053

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.